Veljekset Rönkä Oy

Rönkän uutiset

PELLON MAASEUTUNÄYTTELYSSÄ ARVOTUT TUOTEKASSIT MENIVÄT KOLARIIN JA PELLOON

Osastollamme sekä tuottajille että kuluttajille pidetyssä arvonnassa tuotekassit menivät Harri Nivalle Kolariin ja Pentti Saloselle Pelloon. Molemmat voittivat 100 €:n tuotekassit. ONNEA VOITTAJILLE!

Kiitos kaikille osastollamme käynneille! 

    

Messujen teemana oli lähiruoka. Päälavalla TV-kokki Janne Pekkala kokkasi mm. Rönkän porosta ja Meri-Lapin Karitsasta Syötävän hyvvää.

UUSI FACEBOOK-SIVU ON AVATTU

Olemme mukana Facebookissa!
Päätimme Rönkällä yksissä tuumin lähteä mukaan sosiaaliseen mediaan. Sivut on perustettu meidän toimesta asiakkaillemme, jotta pystyisimme palvelemaan laadukkaan lihan ystäviä entistä paremmin.
Facebook -sivulla tarjoamme asiakkaillemme reseptejä, tietoa lihasta, ohjeita, vinkkejä ja miksei silloin tällöin myös hauskaa sisältöä.

Toivomme että mahdollisimman moni löytää sivuiltamme hyödyllistä tietoa naudan-, karitsan- ja poronlihasta valmistettaviin herkkuihin.

Lämpimästi tervetuloa Rönkän Facebook -sivuille.

TYYLIKKÄÄT UUDISTETUT PAKKAUKSET

Nautaleikkeleemme ovat saaneet uudet helposti avattavat ja uudelleen suljettavat tyylikkäät pakkaukset. Uuden pakkauksen ansioista siivut ovat helpommin otettavissa rasiasta.

TIEDOTE VÄHITTÄISKAUPPA- JA KULUTTAJA-ASIAKKAILLE

Klikkaa tiedote auki tästä.

LIKELTÄ, VALITSE PAIKALLISTA - 7 syytä suosia lähiruokaa!


Lähellä tuotetun paikallisen ruuan ja mahdollisimman läheltä hankittujen raaka-aineiden valinnalla on monia positiivisia vaikutuksia, jotka ulottuvat niin lähelle kuin kauas. Oulun ja Raahen K-Citymarket -kauppiaat sekä Likeltä-kumppanit haluavat yhdessä tukea ja nostaa esiin paikallista osaamista ja ruokakulttuuria Likeltä-yhteistyön kautta.
Olemme mukana Likeltä-yhteistyössä.
Lue lisää Likeltä yhteistyöstä alla olevasta linkistä, josta löytyy myös 7  hyvää syytä, miksi kannattaa suosia lähiruokaa.
https://sivustot.kaleva.fi/likelta/2016/09/01/valitse-paikallista-7-syyta-suosia-lahiruokaa/?