Veljekset Rönkä Oy

Rönkän uutiset

UUSI FACEBOOK-SIVU ON AVATTU

Olemme mukana Facebookissa!
Päätimme Rönkällä yksissä tuumin lähteä mukaan sosiaaliseen mediaan. Sivut on perustettu meidän toimesta asiakkaillemme, jotta pystyisimme palvelemaan laadukkaan lihan ystäviä entistä paremmin.
Facebook -sivulla tarjoamme asiakkaillemme reseptejä, tietoa lihasta, ohjeita, vinkkejä ja miksei silloin tällöin myös hauskaa sisältöä.

Toivomme että mahdollisimman moni löytää sivuiltamme hyödyllistä tietoa naudan-, karitsan- ja poronlihasta valmistettaviin herkkuihin.

Lämpimästi tervetuloa Rönkän Facebook -sivuille.

TYYLIKKÄÄT UUDISTETUT PAKKAUKSET

Nautaleikkeleemme ovat saaneet uudet helposti avattavat ja uudelleen suljettavat tyylikkäät pakkaukset. Uuden pakkauksen ansioista siivut ovat helpommin otettavissa rasiasta.

TIEDOTE VÄHITTÄISKAUPPA- JA KULUTTAJA-ASIAKKAILLE

Klikkaa tiedote auki tästä.

LIKELTÄ, VALITSE PAIKALLISTA - 7 syytä suosia lähiruokaa!


Lähellä tuotetun paikallisen ruuan ja mahdollisimman läheltä hankittujen raaka-aineiden valinnalla on monia positiivisia vaikutuksia, jotka ulottuvat niin lähelle kuin kauas. Oulun ja Raahen K-Citymarket -kauppiaat sekä Likeltä-kumppanit haluavat yhdessä tukea ja nostaa esiin paikallista osaamista ja ruokakulttuuria Likeltä-yhteistyön kautta.
Olemme mukana Likeltä-yhteistyössä.
Lue lisää Likeltä yhteistyöstä alla olevasta linkistä, josta löytyy myös 7  hyvää syytä, miksi kannattaa suosia lähiruokaa.
https://sivustot.kaleva.fi/likelta/2016/09/01/valitse-paikallista-7-syyta-suosia-lahiruokaa/?

GRILLIKISA ON RATKENNUT

Kemiläinen Kalevi Puijola oli onnekas grillikisan arvonnassa!
Rönkän myyntijohtaja Eero Mäki-Jokela ja grillimestari Teuvo Sipola veivät arvonnassa voittaneelle Kalevi Puijolalle yli 10 kg Rönkän grillituotteita.

Maukkaita reseptejä ja aiheesta lisää Lounais-Lapissa: klikkaa linkkiä http://www.pohjolansanomat.fi/lounaislappi/merilappilainen-grillaa-makkaraa-ja-pihtaa-resepteja/

Hei, me grillataan! -kisan järjestivät Lounais-Lappi, Pohjolan Sanomat ja Rönkä 1.6.–3.8.2016. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Röngän lahjoittamat grillituotteet 30 hengelle eli yli 10 kiloa lihaa.