Kaiserschmarrn - Rönkä - maussa on sen voima

Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn

Kauppalista

  • 30 g rusinoita
  • 2 rkl rommia
  • 4 munaa
  • 30 g sokeria
  • 7 g vaniljasokeria
  • 4 dl täysmaitoa
  • 125 g vehnäjauhoja
  • 40 g voita
  • Tomusokeria
  • Suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Kaiserschmarrn

Laita rusinat rommiin likoamaan n. puoleksi tunniksi.

Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa kulhossa keltuaiset, sokeri, vaniljasokeri ja ripaus suolaa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää maito ja vehnäjauhot hiljalleen koko ajan sekoittaen ja lisää lopuksi rusinat. Vatkaa valkuaiset paksuksi vaahdoksi ja kääntele varovasti vaahto muun taikinan joukkoon.

Kuumenna paistinpannu miedolle lämmölle, lisää voita ja kaada taikina pannulle kokonaisuudessaan. Paista pannukakku pienellä lämmöllä molemmilta puolilta kullanruskeaksi ja lopuksi pilko se pannulla sopiviksi suupaloiksi ja kääntele vielä minuutin verran. Jaa lautasille suoraan pannulta, ripottele tomusokeri siivilän läpi annosten päälle ja tarjoa marjahillon kera. Herkullista!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.