Kurpitsa-jauheliha-aamupalapannu - Rönkä - maussa on sen voima

Kurpitsa-jauheliha-aamupalapannu

Kurpitsa-jauheliha-aamupalapannu

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 20%
  • 1 Myskikurpitsa
  • 4 Kananmunaa
  • Vahvaa juustoa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 porkkana
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Kurpitsa-jauheliha-aamupalapannu

Kuutioi porkkanat ja kurpitsa. Pyörittele kurpitsat ja porkkanat öljyssä ja kypsennä 150°C asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan pehmeitä.

Silppua sipuli sekä valkosipuli ja kuullota miedolla lämmöllä valurautapannulla läpikuultavaksi, lisää 400g jauhelihaa ja paista kypsäksi, jonka jälkeen ota levy pois liedeltä. Lisää pehmeät porkkanat ja kurpitsat jo hiukan viilenneelle pannulle, sekoita hyvin. Riko neljä kananmunaa pannulle ja sekoittele hiukan, mutta älä tee munakokkelia! Pari keltuaista saa jäädä ehjäksi. Lisää pinnalle vielä vahvaa juustoraastetta ja laita koko komeus uuniin siksi aikaa kunnes kananmunat ovat kypsyneet ja juusto on saanut hiukan ruskeaa pintaa. 150°C astetta kiertoilmalla n. 10-20 minuutin ajan pitäisi riittää.

Nosta pannu pöytään tarjolle, anna ruokailijoille lautaset ja jokaiselle oma lusikka jolla nostella herkkuaamupalaa omalle lautaselleen.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)