Savunautaomeletti - Rönkä - maussa on sen voima

Savunautaomeletti

Savunautaomeletti

Kauppalista

  • 2 rkl voita
  • 1/4 punaista paprikaa kuutioituna
  • 1/4 vihreää paprikaa kuutioituna
  • 1/2 sipulia ohuina suikaleina
  • 6 siivua Rönkä lämminsavu naudan paistia suikaleina
  • 4 kananmunaa
  • 2 rkl maitoa
  • ripaus suolaa
  • tuoretta persiljaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Savunautaomeletti

Pilko kasvikset ja suikaloi naudanlihaleikkeleet. Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää voi, sipulit sekä paprikat pannulle. Kuullota niitä hetki, jotta ne hieman pehmenevät. Lisää lopuksi naudanlihasuikaleet.

Sekoita kulhossa kananmunat ja maito. Huolehdi, että kananmunien rakenne rikkoutuu hyvin. Lisää myös suola.

Kaada seos pannulle, hämmennä hetki niin, että ainekset sekoittuvat pannulla tasaisesti. Anna kypsyä hiljalleen, kunnes kananmunat ovat hyytyneet pinnaltakin. Voit välillä nostella munakkaan reunoja paistolastalla, jotta raaka kananmunaseos pääsee valumaan pannulle ja kypsyy nopeammin.

Kun munakas on hyytynyt, taita se kahtia ja siirrä lautaselle. Ripottele halutessasi pinnalle tuoretta persiljaa silputtuna. Nauti kahvin ja paahtoleivän kanssa!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.