Härkäwok riisillä - Rönkä - maussa on sen voima

Härkäwok riisillä

Härkäwok riisillä

Kauppalista

  • 300 g Rönkä Härkäkäristys
  • ½ paprika suikaleina
  • Nippu broccolinia
  • 1 sipuli
  • Kourallinen sokeriherneitä puolitettuna
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 dl vettä
  • ½ dl fariinisokeria
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • ½ rkl hunajaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • ½ rkl maissitärkkelystä
  • Öljyä paistamiseen
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Härkäwok riisillä

Laita riisi kypsymään ohjeen mukaan. Suosittelemme jasmiiniriisiä, sillä se on omiaan wokkeihin.

Sekoita seuraavaksi kastikepohja: mittaa kulhoon soijakastike, vesi, sokeri, valkosipuli, inkivääri, hunaja sekä seesamiöljy. Sekoita, kunnes sokeri alkaa liueta.

Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja lisää reilusti öljyä. Ruskista ensin nopeasti härkäkäristys ja mausta se ripauksella suolaa ja pippuria. Nosta lihat sivuun ja laita seuraavaksi pannulle pilkotut kasvikset.

Kun kasvikset ovat al dente, kaada joukkoon kastike ja lisää maissitärkkelys heti kun seos poreilee. Sekoita kunnes kastike paksuuntuu. Laita lihat takaisin pannulle ja pienennä lämpötilaa.

Tässä ajassa riisikin alkaa olla valmista, joten kauho riisiä annoskulhoihin ja annostele sen päälle härkäwokkia. Voit vielä koristella annokset kevätsipulinvarsilla ja seesaminsiemenillä!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.