Käristyspasta - Rönkä - maussa on sen voima

Käristyspasta

Käristyspasta

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Poron Paistikäristys
  • n. 250 g pastaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl kermaa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl ricottajuustoa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Persiljaa hienonnettuna
  • Voita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Käristyspasta

Keitä pasta ohjeen mukaan juuri sopivan kypsäksi. Valmista sillä välin kastike.

Ruskista käristys nopeasti voissa ja mausta suolalla. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet, pienennä lämpöä ja kypsennä kunnes sipulit ovat pehmenneet hieman. Lisää pippuri ja kerma, jätä hautumaan kannen alla 5-10 minuutiksi.

Lisää viimeiseksi ricotta, puolitetut kirsikkatomaatit sekä hienonnettu persilja ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.

Raasta pinnalle parmesaania ja tarjoile höyryävän kuumana!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)