Naudan BBQ-tortillat - Rönkä - maussa on sen voima

Naudan BBQ-tortillat

Naudan BBQ-tortillat

Kauppalista

  • 400 g Rönkä BBQ-Härkäsuikale
  • Tortillalevyjä tai maissitacoja
  • Kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 jalapeno
  • 4 rkl hienonnettua korianteria
  • 1 limen mehu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria
  • 1 avokado
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Naudan BBQ-tortillat

Valmista ensimmäisenä pico de gallo: puolita kirsikkatomaatit tai leikkaa ne neljään osaan. Silppua myös punasipuli ja jalapeno ja hienonna korianteri. Laita ainekset kulhoon, purista päälle limemehua ja lisää oliiviöljy sekä suola ja pippuri. Laita kulho sivuun maustumaan hetkeksi.

Ruskista sillä välin lihasuikaleet öljyssä. Jos haluat lihasta erityisen mureaa, laita ruskistamisen jälkeen kansi pannun päälle, lorauta pannulle n. ½ dl vettä ja jätä hautumaan matalalla lämmöllä kunnes liha on sopivan mureaa.

Lämmitä tortillalevyt tai tacot uunissa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.

Täytä tortillat lihalla, pico de gallolla, avokadolla ja muilla haluamillasi täytteillä.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.