Rönkä Minestrone - Rönkä - maussa on sen voima

Rönkä Minestrone

Rönkä Minestrone

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 5-7 dl lihalientä
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • 1 prk isoja valkoisia papuja
  • 2 porkkanaa kuutioina
  • 1 sellerinvarsi kuutioina
  • 1 iso sipuli silputtuna
  • 1 tl timjamia
  • 2-3 laakerinlehteä
  • 150 g pastaa esikeitettynä
  • 1 pieni paprika suikaleina
  • 1 pieni kesäkurpitsa paloina
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Oliiviöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rönkä Minestrone

Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla ja aseta sivuun odottamaan.

Kuumenna kasari keskilämmölle ja lorauta sen pohjalle öljyä. Kuullota kasviksia kunnes ne ovat hieman pehmenneet ja lisää mausteet. Lisää sen jälkeen tomaattimurska, pavut ja lihaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.

Kypsennä keittoa 30-45 minuuttia ja lisää lopuksi esikeitetty pasta sekä jauheliha. Anna kiehahtaa vielä kerran ennen tarjoilua.

Tarjoile tuoreen leivän sekä raastetun parmesaanin kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)