Coleslaw - Rönkä - maussa on sen voima

Coleslaw

Coleslaw

Kauppalista

  • 500 g valkokaalia
  • 500 g punakaalia (voit myös käyttää vain yhtä kaalilajiketta niin halutessasi)
  • 3 porkkanaa raastettuna
  • 2,5 dl majoneesia
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl sellerinsiemeniä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Coleslaw

Poista kaalista kova kanta ja suikaloi kaalit erittäin ohuiksi ja pitkiksi suikaleiksi. Raasta samalla porkkanat ja laita kaikki isoon kulhoon.

Sekoita toisessa kulhossa majoneesi, etikka, sinappi ja mausteet. Sekoita hyvin ja maista, lisää mausteita tarvittaessa.

Kaada ensin hieman yli puolet kastikkeesta kaali-porkkanaraasteen joukkoon ja sekoita hyvin. Jos seos vaikuttaa kuivalta, lisää kastiketta. Kun haluttu koostumus on saavutettu, laita coleslaw jääkaappiin vähintään tunniksi, jotta kaali pehmenee ja maut sekoittuvat sopivasti.

Tarjoile herkullisten pihvien tai burgereiden kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.