Tuotteet - Rönkä - maussa on sen voima

Vastuullista lähiruokaa

Ensiluokkaiset lihatuotteemme ovat saatavillasi laajasti Pohjois-Suomen alueella. Valikoimamme kestosuosikkien, kuten naudan jauhelihan, lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman muita naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteita.

Tuottajakumppaneidemme tilat sijaitsevat 150 kilometrin säteellä meistä, jonka ansiosta tuotteemme ovat nopeasti saatavillasi – jopa 48 tunnissa! Tunnemme lihatuottajamme tarkoin, joten voimme kertoa tarkasti raaka-aineidemme alkuperän sekä taata niiden korkean laadun ja tuoreuden. Korkealaatuiseen lopputulokseen vaikuttavat paitsi terveet eläimet, sopivat ruokinta ja hoito, myös eläinten hyvinvointia edistävä turvallinen tuotantojärjestelmä tiloilla. Näihin asioiden toteutumiseen voit luottaa ostaessasi Röngän tuotteita.

Rönkä à la carte

Röngän lihaherkuista pääset nauttimaan myös ravintoloissa kautta Suomen. Ravintoloille räätälöidyt tuotteemme olemme kehittäneet yhteistyössä alueemme keittiömestarien kanssa, joten kattaus on kukkuroillaan pohjoista osaamista.

Tuotteemme vähittäiskaupoissa

Naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteitamme myydään laajasti Pohjois-Suomen alueen vähittäiskaupoissa. Pidämme tarkasti huolta siitä, että tuotteemme ovat kuluttajien saatavilla mahdollisimman nopeasti ja toimimme siksi lähellä sekä tuottajia että asiakkaitamme. Näin takaamme tuotteidemme ensiluokkaisen maun ja tuoreuden.