Veljekset Rönkä logo

Maussa on sen voima

Kuukauden resepti

Minileivät juhliin

Minileivät, leipäset tai kanapeet – kutsuipa niitä millä nimellä tahansa, maistuvat ne aina brunssilla tai juhlapöydän naposteltavina. Tässä muutamat ehdotuksemme juhlien minileiviksi!

Tutustu

Meri-Lapin Karitsa

Marokkolainen lammastagine

Afrikkalaiset ruoat sisältävät usein lammasta tai vuohta. Meri-Lapin karitsa yhdistettynä marokkolaisiin makuihin on makuelämys vailla vertaa!

Moussaka

Moussaka on kreikkalaisille sama kuin lasagne italialaisille. Munakoisoviipaleita, tomaattikastiketta, juustokastiketta ja karitsa-nautajauhelihaa. Moussakan valmistus kestää pitkään, mutta se on erittäin toimiva ruoka viikonlopuksi, kun ruoan valmistukseen voidaan käyttää vähän normaalia enemmän aikaa.

Meri-Lapin kebab

Kebabin tekeminen itse ei ole ollenkaan vaikeaa ja mikä parasta, tiedät sen sisältävän vain parhaat raaka-aineet. Rönkä Meri-Lapin kebab valmistuu tuoreesta ja korkealaatuisesta karitsan ja naudan jauhelihasta.

Klassikot

Poropyörykät

Poron jauheliha on maussa vertaansa vailla ja siitä saa lempeän makuisia lihapulliakin, jotka sopivat niin pastan kuin perunamuusinkin kanssa!

Italialainen pizzakastike

Viiden tähden pizzakastikkeemme on ollut erinomaisen suosittu, mutta jos sinulla ei ole aikaa haudutella kastiketta kasarissa, kokeile tätä helppoa ja nopeaa pizzakastiketta, joka sisältää kenties yllättäviäkin ainesosia! Anjovistahna on loistava ainesosa korostamaan muita makuja ilman että ruokaan tulee kalaisaa makua, joten sitä kannattaa olla kaapissa aina.

Savuporotäytteiset lätyt

Täytetyt lätyt ovat kätevä lounas, viikonlopun herkkuaamiainen tai saunan jälkeen nautittava iltapala, joka luo muistoja. Savuporo pääsee esiintymään niissä edukseen!