Veljekset Rönkä logo

Maussa on sen voima

Kuukauden resepti

Porocarbonara

Pasta carbonara on italialaisen keittiön kulmakivi, jonka valmistus on tarkkaa puuhaa kaikesta yksinkertaisuudesta huolimatta. Savupororouhe tuo uuden kulman tuttuun reseptiin!

Tutustu

Meri-Lapin Karitsa

Marokkolainen lammastagine

Afrikkalaiset ruoat sisältävät usein lammasta tai vuohta. Meri-Lapin karitsa yhdistettynä marokkolaisiin makuihin on makuelämys vailla vertaa!

Moussaka

Moussaka on kreikkalaisille sama kuin lasagne italialaisille. Munakoisoviipaleita, tomaattikastiketta, juustokastiketta ja karitsa-nautajauhelihaa. Moussakan valmistus kestää pitkään, mutta se on erittäin toimiva ruoka viikonlopuksi, kun ruoan valmistukseen voidaan käyttää vähän normaalia enemmän aikaa.

Meri-Lapin kebab

Kebabin tekeminen itse ei ole ollenkaan vaikeaa ja mikä parasta, tiedät sen sisältävän vain parhaat raaka-aineet. Rönkä Meri-Lapin kebab valmistuu tuoreesta ja korkealaatuisesta karitsan ja naudan jauhelihasta.

Klassikot

Italialainen pastakastike

Täydellinen pastakastike toimii minkä tahansa lisukkeiden kanssa – lihan, kasvisten, lihapullien tai vaikka tonnikalan! Ja miksei se toimisi sellaisenaankin, tai esimerkiksi pizzakastikkeena?

Piparjuuripaisti

Piparjuuri tuo kivaa potkua ja pippurisuutta paahtopaistiin. Yhdistä se lempeän kastikkeen kanssa niin makunystyrät ovat haltioissaan!

Italialainen pizzakastike

Viiden tähden pizzakastikkeemme on ollut erinomaisen suosittu, mutta jos sinulla ei ole aikaa haudutella kastiketta kasarissa, kokeile tätä helppoa ja nopeaa pizzakastiketta, joka sisältää kenties yllättäviäkin ainesosia! Anjovistahna on loistava ainesosa korostamaan muita makuja ilman että ruokaan tulee kalaisaa makua, joten sitä kannattaa olla kaapissa aina.