Reseptit ja vinkit - Rönkä - maussa on sen voima
Veljekset Rönkä logo

Maussa on sen voima

Kuukauden resepti

Käristys punaviinillä

Aateloi käristys pienellä määrällä punaviiniä ja tuo perinneruokaan hapokas mutta täyteläinen säväys.

Tutustu

Meri-Lapin Karitsa

Marokkolainen lammastagine

Afrikkalaiset ruoat sisältävät usein lammasta tai vuohta. Meri-Lapin karitsa yhdistettynä marokkolaisiin makuihin on makuelämys vailla vertaa!

Moussaka

Moussaka on kreikkalaisille sama kuin lasagne italialaisille. Munakoisoviipaleita, tomaattikastiketta, juustokastiketta ja karitsa-nautajauhelihaa. Moussakan valmistus kestää pitkään, mutta se on erittäin toimiva ruoka viikonlopuksi, kun ruoan valmistukseen voidaan käyttää vähän normaalia enemmän aikaa.

Meri-Lapin kebab

Kebabin tekeminen itse ei ole ollenkaan vaikeaa ja mikä parasta, tiedät sen sisältävän vain parhaat raaka-aineet. Rönkä Meri-Lapin kebab valmistuu tuoreesta ja korkealaatuisesta karitsan ja naudan jauhelihasta.

Klassikot

Flammkuchen

Flammkuchen on pizzan ja piirakan välimuoto, jossa tomaattikastikkeen sijaan käytetään ranskankerma- tai smetanapohjaa täytteiden perustana. Erinomainen naposteltava tai illanistujaisten herkku!

Rönkän lihakeitto

Lihakeitto on kotimainen klassikko, joka maistuu vuodesta toiseen. Voit vapaasti muunnella reseptiä, kunhan käytät parhaita, puhtaita raaka-aineita, kuten lähellä tuotettua naudanlihaa! Tämä variaatio on ruokaisampi ja sisältää paljon kasviksia, joten makumaailma on entistä runsaampi.

Italialainen pizzakastike

Viiden tähden pizzakastikkeemme on ollut erinomaisen suosittu, mutta jos sinulla ei ole aikaa haudutella kastiketta kasarissa, kokeile tätä helppoa ja nopeaa pizzakastiketta, joka sisältää kenties yllättäviäkin ainesosia! Anjovistahna on loistava ainesosa korostamaan muita makuja ilman että ruokaan tulee kalaisaa makua, joten sitä kannattaa olla kaapissa aina.