Yritys - Rönkä - maussa on sen voima

Perheyritys Rönkä Oy

Perheyritys Rönkä Oy on toiminut Kemissä vuodesta 1984 lähtien ja jo yli 30 vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme laadukkaita naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteita. Toimimme valtakunnallisesti ja toimintaamme kuuluvat lihan hankinta, teurastus ja jalostus. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Kemissä ja tiloihimme kuuluvat lisäksi Ranualla toimivat poronkäsittelylaitos ja Keminmaassa sijaitseva Lapin Palvin lihanjalostusyksikkö. Rönkä Oy työllistää yli 60 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 19 miljoonaa euroa.

Parasta lihaa pohjoisesta

Yhdessä pohjoisen lihatuottajien kanssa haluamme entisestään vahvistaa pohjoissuomalaisen lihan erinomaista mainetta. Meri-Lapin Karitsa -tunnuksella varustetut tuotteemme ovat taattua lähiruokaa, jonka korkeasta laadusta voit olla varma. Hankinta-, käsittely- ja toimitusketjumme on lyhyt ja tehokas, jotta lautasellesi päätyvä liha on aina tuoretta ja ensiluokkaista.

Reseptipankki - Oikotie maistuvaan ruokaan.

Reseptejä on olemassa juuri yhtä monta kuin kokkia. Toiset noudattavat reseptejä pilkulleen ja toiset taas hakevat niistä inspiraatiota ruoanlaittoon. Tutustu tarkoin valittuihin resepteihimme ja valmista herkullista liharuokaa kotona.

Reseptipankkiin