Perheyritys Rönkä Oy

Perheyritys Rönkä Oy on toiminut Kemissä vuodesta 1984 lähtien ja jo lähes 40 vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme laadukkaita naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteita. Toimimme valtakunnallisesti ja toimintaamme kuuluvat lihan hankinta, teurastus ja jalostus. Rönkä Oy työllistää noin 53 henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 23,4 miljoonaa euroa.

Parasta lihaa pohjoisesta

Yhdessä pohjoisen lihatuottajien kanssa haluamme entisestään vahvistaa pohjoissuomalaisen lihan erinomaista mainetta. Meri-Lapin Karitsa -tunnuksella varustetut tuotteemme ovat taattua lähiruokaa, jonka korkeasta laadusta voit olla varma. Hankinta-, käsittely- ja toimitusketjumme on lyhyt ja tehokas, jotta lautasellesi päätyvä liha on aina tuoretta ja ensiluokkaista.

Poronlihaa Lapista

Poronlihatuotteidemme raaka-aineet ovat peräisin lappilaisilta poromiehiltä ja -naisilta, jotka jatkavat perinteisen elinkeinon harjoittamista arktisissa olosuhteissa. Toimitusketju pidetään lyhyenä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina laadukasta ja tuoretta poronlihaa sekä porojalosteita, kuten savustetut poronlihatuotteet. Ostamalla Rönkä poronlihatuotteita tuet samalla perinteistä elinkeinoa, jonka parissa monet yhteistyökumppanimme ovat toimineet jo usean sukupolven ajan.

Reseptipankki - Oikotie maistuvaan ruokaan.

Reseptejä on olemassa juuri yhtä monta kuin kokkia. Toiset noudattavat reseptejä pilkulleen ja toiset taas hakevat niistä inspiraatiota ruoanlaittoon. Tutustu tarkoin valittuihin resepteihimme ja valmista herkullista liharuokaa kotona.

Reseptipankkiin