Grillimarinadi porolle

Grillimarinadi porolle

Kauppalista

  • ½ dl soijakastiketta
  • ½ dl omenaviinietikkaa
  • ½ dl vaahterasiirappia
  • ½ dl Worcestershire-kastiketta
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 4-5 valkosipulinkynttä
  • 3 rosmariininoksaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Grillimarinadi porolle

Murskaa valkosipulinkynnet ja pätki rosmariininoksat muutamaan osaan. Laita kaikki ainekset uudelleensuljettavaan muovipussiin ja aseta pinnalta kuivattu liha (esim. paisti) pussiin ja sulje tiiviisti.

Marinoi poroa jääkaapissa 12-24 tunnin ajan välillä käännellen. Ennen grillaamista, valuta ylimääräiset marinadit pinnalta ja anna lihan seistä huoneenlämmössä n. puoli tuntia ennen kypsentämistä.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)