Grillipihvit & broccolini - Rönkä - maussa on sen voima

Grillipihvit & broccolini

Grillipihvit & broccolini

Kauppalista

  • Rönkä Naudan barbeque-grillipihvit
  • 1 nippu broccolinia
  • 50 g voisulaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl sitruunankuorta raastettuna
  • Ripaus suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Grillipihvit & broccolini

Nosta grillipihvit huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen grillausta. Kuumenna grilli keskilämmölle tai hieman sitä kuumemmaksi, 175-200°C asteiseksi.

Sekoita kulhossa keskenään voisula, hunaja sekä raastettu sitruunankuori.

Laita pihvit grilliin ja paista ne suoralla lämmöllä molemmilta puolilta. Jos sinulla on grillimatto tai tiheä ritilä, aseta se grilliin jotta broccolinit eivät putoa ritilän väleistä. Pyöräytä broccolinit voi-hunajaseoksessa, nosta ne grilliin ja mausta suolalla. Kääntele broccolinia kypsennyksen aikana, jotta ne eivät pääse palamaan. Kannattaa myös sivellä niitä grillauksen aikana jäljellä olevalla marinadilla. Broccolinit ovat valmiita, kun ne ovat ruskistuneet pinnasta mutta niihin jää vielä hieman purutuntumaa.

Tarjoile rouskuvan rapean vihersalaatin kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.