Kaiken lihan dry rub - Rönkä - maussa on sen voima

Kaiken lihan dry rub

Kaiken lihan dry rub

Kauppalista

  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 1 tl oreganoa
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl sipulijauhetta
  • 1 rkl chilijauhetta
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • ½ dl fariinisokeria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Kaiken lihan dry rub

Helppoa kuin mikä: sekoita kaikki mausteet kulhossa ja hiero lihan pintaan juuri ennen kypsennystä. Jos teet isomman annoksen kerralla, kannattaa mausteseos säilyttää ilmatiiviissä lasipurkissa!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.