Mestarin herkkupihvit tomaattipedillä

Mestarin herkkupihvit tomaattipedillä

Kauppalista

  • 2 kpl Rönkä Mestarin herkkupihvit
  • 300 g kirsikkatomaatteja
  • 1 iso punasipuli
  • 100 g fetajuustoa
  • Tuoretta ruohosipulia
  • Mustapippuria

Kastike

  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kevätsipulin vartta
  • 1 tl oreganoa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Mestarin herkkupihvit tomaattipedillä

Ota Mestarin herkkupihvit huoneenlämpöön 30-45 min. ennen grillausta. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja jätä maustumaan hetkeksi.

Pilko tomaatit koosta riippuen joko kahteen tai neljään osaan. Siivuta punasipuli erittäin ohuiksi renkaiksi ja asettele ne tomaattien kanssa kerroksittain matalaan tarjoiluvuokaan. Murenna päälle fetajuustoa sekä silppua ruohosipulia pinnalle. Ripaus mustapippuria myllystä kruunaa asetelman.

Valuta kastiketta tomaatti-sipuliseoksen päälle ja siirry grillaamaan pihvit.

Paista pihvit grillissä suorassa lämmössä korkealla lämpötilalla niin, että pinta ruskistuu sopivasti ja pihvit kypsyvät makusi mukaan. Mestarin herkkupihvit kannattaa grillata kypsiksi asti, jolloin pihvi tuntuu melko kiinteältä ja sisälämpötila on 58-60°C astetta. Kypsäksi grillattuja pihvejä ei tarvitse laittaa erikseen vetäytymään, vaan voit viipaloida ne heti grillauksen jälkeen.

Asettele viipaleet tomaattipedin päälle ja tarjoile heti.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)