Misopihvit - Rönkä - maussa on sen voima

Misopihvit

Misopihvit

Kauppalista

  • Rönkä Naudan lankkupihvit
  • 2 rkl misotahnaa
  • 1 rkl miriniä
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Misopihvit

Laita suljettavaan, lujatekoiseen muovipussiin misotahna, sokeri, mirin, valkosipuli sekä ripaus mustapippuria ja sekoita hyvin. Laita pihvi pussiin, purista ilmat pois ja kääntele, kunnes pihvi on kauttaaltaan marinadin peitossa.

Laita pussi jääkaappiin vuorokaudeksi maustumaan.

Kuumenna paistinpannu tai grilli kuumaksi, pyyhi ylimääräinen marinadi pihvin pinnalta ja kypsennä molemmin puolin haluttuun kypsyysasteeseen. Anna lopuksi pihvin vetäytyä n. minuutin ajan ennen siivuttamista.

Leikkaa pihvistä ohuita siivuja ja tarjoile rapean rouskuvan salaatin kera! Salaattipohjaan sopivat erinomaisesti pinaatti, kurkku ja retiisit.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.