Kastike
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ota naudan barbequepihvit huoneenlämpöön. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja jätä maustumaan hetkeksi.
Pilko tomaatit koosta riippuen joko kahteen tai neljään osaan. Siivuta punasipuli erittäin ohuiksi renkaiksi ja asettele ne tomaattien kanssa kerroksittain matalaan tarjoiluvuokaan. Murenna päälle fetajuustoa sekä silppua ruohosipulia pinnalle. Ripaus mustapippuria myllystä kruunaa asetelman.
Valuta kastiketta tomaatti-sipuliseoksen päälle ja siirry grillaamaan pihvit.
Paista pihvit grillissä suorassa lämmössä korkealla lämpötilalla niin, että pinta ruskistuu sopivasti ja pihvit kypsyvät makusi mukaan. Suosittelemme luonnollisesti kypsyysasteeksi mediumia, jolloin pihvi tuntuu kimmoisalta ja jos käytät paistomittaria, sisälämpötila on 54°C astetta. Nosta pihvit hetkeksi folion sisään vetäytymään ja siivuta ne sen jälkeen n. sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Asettele viipaleet tomaattipedin päälle ja tarjoile heti.