Paahtopaistin dry rub - Rönkä - maussa on sen voima

Paahtopaistin dry rub

Paahtopaistin dry rub

Kauppalista

  • 3 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 rkl suolaa
  • 2 rkl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl chilijauhetta
  • ½ tl jauhettua kuminaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Paahtopaistin dry rub

Kaikessa yksinkertaisuudessaan: sekoita kaikki ainekset keskenään pienessä kulhossa ja hiero lihan pintaan hieman ennen kypsennystä.

Suosikkimausteseosta kannattaa tehdä valmiiksi tiiviiseen lasipurkkiin, jotta sitä on nopeasti saatavilla kun sitä tarvitset. Moninkertaista vain mausteiden määrä ja pidä mittasuhteet samana!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.