Tähteä viidestä
(0 arviota)
Valmista ensin dry rub -seos ilmatiiviiseen lasipurkkiin, jotta voit käyttää sitä muissakin grilliruoissa. Ohjeen maustemäärät eivät ole pelkästään yksille pihveille, vaan kuivamaustetta kannattaa valmistaa kerralla reilumpi määrä, jotta sitä on helppo käyttää jatkossakin. Sekoita siis kaikki mausteet keskenään ja siirrä lasipurkkiin.
Ota Rönkä Naudan sisäpaistipihvit huoneenlämpöön ja sytytä grilli. Pihvit saavat olla huoneenlämmössä sen aikaa kun grilli lämpenee, eli n. puoli tuntia.
Kuivaa pihvien pinta talouspaperilla. Sivele pihvit rypsiöljyllä ja hiero niiden pintaan sen jälkeen reilusti tekemääsi dry rubia. Pihveissä kuuluu olla maustetta joka puolella, mutta niitä ei tule kuorruttaa paksulla kerroksella.
Grillaa naudan sisäpaistipihvit kuumassa grillissä suoralla lämmöllä n. 2 minuuttia per puoli. Sulje grillin kansi kun olet nostanut pihvit ritilälle ja myös kääntämisen jälkeen. Nosta pihvit folion sisään vetäytymään 5-10 minuutiksi kun olet ruskistanut molemmat puolet.
Lisukkeeksi suosittelemme juuri niitä grilliaterian herkkuja, joista pidät! Meidän suosikkejamme ovat runsas salaatti tuoreista kasviksista, paahdetut perunat sekä coleslaw.