Tähteä viidestä
(0 arviota)
Esilämmitä grilli keskilämmölle. Herkkusienet kypsennetään suoralla ja epäsuoralla lämmöllä, joten kannattaa jättää toinen reuna grillistä vapaaksi hiilistä tai kaasugrillin kohdalla jättää laitimmainen poltin sytyttämättä. Nämä herkkusienet ovat suoranainen klassikko, jotka sopivat syötäväksi sellaisenaan tai pihvin lisukkeena.
Irrota herkkusienistä kannat ja silppua ne. Siirrä silppu kulhoon ja kaada perään savuporo- tai savunautarouhe. Silppua myös sipuli ja murskaa valkosipulit, kaada nekin kulhoon. Lisää tuorejuusto, mausteet ja parmesani. Sekoita hyvin ja lusikoi täytettä herkkusienten sisälle.
Grillaa herkkusieniä suoralla lämmöllä kansi suljettuna, kunnes ne ovat ruskistuneet ja täyte kuplii houkuttelevasti.
Tarjoile mehukkaiden pihvien ja kesän kasvisten kera!