Täyteläinen salsa verde

Täyteläinen salsa verde

Kauppalista

  • 3 shalottisipulia
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 1 tl mustapippuria
  • 100 g Pecorinoa, Grana Padanoa tai parmesaania
  • Kourallinen tuoretta persiljaa
  • Kourallinen tuoretta basilikaa
  • Kourallinen tuoretta tilliä
  • Reilu loraus oliiviöljyä
  • Suolaa (tarvittaessa)
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Täyteläinen salsa verde

Kuori shalottisipulit ja leikkaa niistä mahdollisimman ohuita renkaita. Erottele sipulirenkaat toisistaan kulhossa. Lisää joukkoon etikka, chilihiutaleet sekä mustapippuri ja laita sivuun odottamaan. Voit halutessasi tehdä tämän vaiheen jopa edellisenä iltana ja laittaa kulhon jääkaappiin, jolloin sipulit maustuvat herkullisiksi.

Leikkaa juustosta hyvin ohuita lastuja, silppua yrtit ja lisää molemmat marinoitujen sipuleiden joukkoon. Lorauta joukkoon oliiviöljyä ja sekoita hyvin. Jos seos vaikuttaa liian kuivalta, lisää öljyä.

Lisää suolaa vasta maistamisen jälkeen, sillä juusto itsessään on jo melko suolaista.

Tarjoile grillatun lihan kanssa tai tortilloiden kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)