Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ruskista naudan paistisuikaleet ja silputtu sipuli pannulla pienessä määrässä öljyä ja mausta suolalla. Kun naudanlihat ovat ruskistuneet, lisää vettä vähän kerrallaan kunnes lihat ovat juuri ja juuri peittyneet. Hauduta hiljalleen ja anna liemen poreilla.
Kalttaa tomaatit, kuori ne ja kuutioi lopuksi kuoritut tomaatit. Lisää ne pannulle murskattujen valkosipulinkynsien, laakerinlehden sekä silputun basilikan, korianterin ja viipaloidun chilin kera. Jos vesi haihtuu liiaksi, lisää sitä tarpeen mukaan.
Jatka hauduttamista, kunnes liha on mureaa ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. Lisää lopuksi silputtu persilja juuri ennen tarjoilua.
Parhaimmillaan tuoreen vaalean leivän kera, mutta chashushulia nautitaan myös paahdettujen perunoiden kanssa!