Cheddarmuusi - Rönkä - maussa on sen voima

Cheddarmuusi

Cheddarmuusi

Kauppalista

  • 800 g perunoita (Lapin puikula tai punainen pussi)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 50 g voita
  • 1 dl creme fraichea
  • 3 dl raastettua cheddaria
  • 2 dl maitoa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • ½ dl tuoretta, silputtua persiljaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Cheddarmuusi

Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Lämmitä samalla uuni 150°C asteeseen. Valuta perunat kun ne ovat kypsiä.

Lisää voi, suola ja pippuri kattilaan ja muussaa perunat. Lisää creme fraiche sekä maito, tarkkaile koostumusta. Sekoita lopuksi muusin joukkoon raastettu cheddar, murskatut valkosipulinkynnet sekä silputtu persilja.

Kaavi perunamuusi uunivuokaan tai pienempiin annosvuokiin. Laita vuoat uuniin ja kypsennä vielä n. 10-15 minuuttia, tai kunnes muusin pinta alkaa ruskistua kauniisti.

Tarjoile lihakastikkeen tai pihvien ja sienikastikkeen kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.