Chilipihvit - Rönkä - maussa on sen voima

Chilipihvit

Chilipihvit

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 20%
  • 50 g pekonia
  • 1 sipuli
  • ½ dl HP-kastiketta
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 2 rkl korppujauhoja
  • 1 tl suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Chilipihvit

Hienonna pekoni ja ruskista se pannulla. Lisää hetken kuluttua silputtu sipuli ja jatka paistamista kunnes sipuli on kuullottunut. Nosta pannu liedeltä ja anna jäähtyä.

Sekoita keskenään jauheliha, keltuainen, korppujauhot, HP-kastike ja suola. Sekoita joukkoon myös jäähtynyt pekoni-sipuliseos. Nosta taikina jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi.

Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla tai uunissa kypsiksi.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.