Chimichurri - Rönkä - maussa on sen voima

Chimichurri

Chimichurri

Kauppalista

  • 1 ruukku persiljaa
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua chilimurskaa
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Chimichurri

Chimichurrin valmistaminen on äärimmäisen helppoa:

Murskaa kaikki ainekset tehosekoittimessa.

Ota osa chimichurrista ja marinoi valitsemiasi naudanlihapihvejä muutamalla ruokalusikallisella chimichurria suljettavassa pussissa. Pihveiksi sopii esim. sisäfile, ulkofile, entrecote tai paistista leikatut ja nuijitut pihvit.

Ennen paistamista, pyyhi ylimääräinen marinadi lihan pinnasta, jotta se ei pala. Grillaa tai paista pihvit makusi mukaan, levitä valmiiden pihvien päälle chimichurria ja tarjoile heti!

Jos sinulla ei ole käytössäsi tehosekoitinta, voit myös hienontaa persiljan ja valkosipulinkynnet veitsellä ja halutessasi vielä pyöräyttää niitä huhmareessa makujen irrottamiseksi.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.