Erätulien juhlakäristys

Erätulien juhlakäristys

Kauppalista

  • 400-600 g Rönkä Aito Poronkäristys tai Hirvikäristys TAI 750 g Rönkä Poron paistikäristys
  • 5 dl tummaa olutta
  • 1 pkt pekonia
  • Lihaliemikuutio
  • 1 sipuli
  • Voita paistamiseen
  • Suolakurkkuja
  • 1 rkl sinappia
  • Smetanaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Erätulien juhlakäristys

Ruskista käristyslihat ja silputtu pekoni voissa. Lisää loppuvaiheessa isoiksi paloiksi pilkottu sipuli ja kuullota vielä hetki.

Lisää olut, lihaliemikuutio ja sinappi. Hauduttele pienillä tulilla (tai lieden matalalla lämmöllä) välillä sekoitellen kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut.

Keitä juhlavan aterian kaveriksi puikulaperunat ja asettele jokaiselle lautaselle muutama peruna, reilu kauhallinen käristystä, iso nokare smetanaa ja neljään osaan halkaistu suolakurkku.

Maistuu parhaalta erätulilla, mutta ei jätä kylmäksi ruokapöydässäkään!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)