Glögimarinadi lihalle - Rönkä - maussa on sen voima

Glögimarinadi lihalle

Glögimarinadi lihalle

Kauppalista

  • 2 dl glögitiivistettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 kanelitanko
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Glögimarinadi lihalle

Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kasariin. Kuumenna seosta, mutta älä anna sen kiehua! Jatka kuumentamista n. 15 minuuttia ja nosta kasari jäähtymään.

Laita marinoitavat lihat kestävään muovipussiin ja kaada päälle jäähtynyt glögimarinadi. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai jopa yön yli.

Ennen lihojen kypsentämistä pyyhi ylimääräinen marinadi lihojen pinnasta ja poista niihin mahdollisesti tarttuneet neilikat, etteivät ne anna paistettaessa kitkerää makua.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.