Glögimarinadi lihalle

Glögimarinadi lihalle

Kauppalista

  • 2 dl glögitiivistettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 kanelitanko
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Glögimarinadi lihalle

Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kasariin. Kuumenna seosta, mutta älä anna sen kiehua! Jatka kuumentamista n. 15 minuuttia ja nosta kasari jäähtymään.

Laita marinoitavat lihat kestävään muovipussiin ja kaada päälle jäähtynyt glögimarinadi. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai jopa yön yli.

Ennen lihojen kypsentämistä pyyhi ylimääräinen marinadi lihojen pinnasta ja poista niihin mahdollisesti tarttuneet neilikat, etteivät ne anna paistettaessa kitkerää makua.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)