Härkää punaviinikastikkeessa

Härkää punaviinikastikkeessa

Kauppalista

  • n. 400 g Rönkä Punaviinihärkää
  • 100 g sipulia hienonnettuna
  • valkosipulia
  • 1-2 laakerinlehteä
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl väinönputkea / lipstikkaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 2 dl voimakasta punaviiniä (shiraz, tempranillo, tannat tms.)
  • vettä
  • 150 g sieniä viipaleina ( metsäsieniä, tuoreita herkku- tai siitakeseiniä)
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Härkää punaviinikastikkeessa

Mikään ei lämmitä yhtä mukavasti kuin haudutettu punaviinistä makunsa saava naudanlihapata. Perunat, pasta tai riisi imee mahtavat maut sopivan juoksevasta kastikkeesta ja punaviini mureuttaa lihan mukavan mureaksi.

- Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää mausteet ja sekoita. Ruskista lihasuikaleet kevyesti.

- Sekoita kuullotetut ja ruskistetut raaka-aineet, lisää viini, vesi ja sienet. Hauduta miedolla lämmöllä pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

- Tarjoa keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)