Här­kää pu­na­vii­ni­kas­tik­kees­sa

Här­kää pu­na­vii­ni­kas­tik­kees­sa

Kauppalista

  • n. 400 g Rönkä Punaviinihärkää
  • 100 g sipulia hienonnettuna
  • valkosipulia
  • 1-2 laakerinlehteä
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl väinönputkea / lipstikkaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 2 dl voimakasta punaviiniä (shiraz, tempranillo, tannat tms.)
  • vettä
  • 150 g sieniä viipaleina ( metsäsieniä, tuoreita herkku- tai siitakeseiniä)
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Här­kää pu­na­vii­ni­kas­tik­kees­sa

Mikään ei lämmitä yhtä mukavasti kuin haudutettu punaviinistä makunsa saava naudanlihapata. Perunat, pasta tai riisi imee mahtavat maut sopivan juoksevasta kastikkeesta ja punaviini mureuttaa lihan mukavan mureaksi.

- Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää mausteet ja sekoita. Ruskista lihasuikaleet kevyesti.

- Sekoita kuullotetut ja ruskistetut raaka-aineet, lisää viini, vesi ja sienet. Hauduta miedolla lämmöllä pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

- Tarjoa keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.