Jauheliha-bataattimuhennos - Rönkä - maussa on sen voima

Jauheliha-bataattimuhennos

Jauheliha-bataattimuhennos

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 20%
  • 400 g bataattia
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 30 cm pätkä varsiselleriä
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tl sokeria
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 laakerinlehti
  • Timjamia
  • Kourallinen tuoretta persiljaa
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Valkopippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Jauheliha-bataattimuhennos

Kuumenna öljy paistokasarissa keskilämmölle. Kuullota silputut sipulit, kuutioidut porkkanat ja selleri pehmeiksi, lisää sitten jauheliha ja ruskista.

Lisää kasariin tomaattipyre sekä sokeri, kypsennä hetki. Lisää sitten tomaattimurska (sekä tölkin verran vettä) ja kuutioitu bataatti sekä mausteet. Mausta suolalla ja pippurilla ja kuumenna kiehuvaksi.

Anna hautua hiljalleen n. 45 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä. Silppua lopuksi joukkoon persiljat ja poista laakerinlehti ennen tarjoilua.

Maistuu parhaalta tuoreen leivän kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.