Jauhelihakastike haudutuspadassa - Rönkä - maussa on sen voima

Jauhelihakastike haudutuspadassa

Jauhelihakastike haudutuspadassa

Kauppalista

  • 700 g Rönkä Nautajauheliha 20%
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tlk tomaattimurskaa
  • 3 laakerinlehteä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tähtianis
  • Suolaa
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Jauhelihakastike haudutuspadassa

Paista jauheliha, sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet pannulla oliiviöljyssä kypsäksi.

Laita kaikki loput ainekset jauhelihan ja sipuleiden kanssa haudutuspataan, sekoita ja säädä lämpö matalalle. Hauduta 8 tuntia.

Sekoita hyvin ja tarjoile heti raastetun parmesaanin ja keitetyn spagetin kanssa.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)