Karjalanpaisti kiinalaisittain - Rönkä - maussa on sen voima

Karjalanpaisti kiinalaisittain

Karjalanpaisti kiinalaisittain

Kauppalista

  • 400g Rönkä Naudan Paistikuutio Naturel

  • 400g porsaan lapaa tai paistia kuutioina

  •  1 iso purjo

  • 3 valkosipulinkynttä

  • n. 3 cm pala inkivääriä

  • chilimaustetta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 rkl fariinisokeria

  • 2 tähtianista

  • 1 tl suolaa

  • 4 dl vettä

  • ½ dl soijakastiketta

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Karjalanpaisti kiinalaisittain

Ota liha huoneenlämpöön, kuori ja hienonna valkosipuli, keltasipuli sekä inkivääri. Leikkaa myös purjosta ohuita renkaita.

Laita liha, sipulit sekä kaikki mausteet pataan ja sekoita ne keskenään hyvin. Lisää pataan vesi ja soijakastike.

Kypsennä uunissa ensin 225°C asteessa ilman kantta 20 minuuttia. Peitä pata sitten kannella ja alenna lämpö 150°C asteeseen. Kypsennä karjalanpaistia 3-4 tuntia. Lopuksi poista kansi ja kypsennä vielä oman maun mukaan ½ - 1 tuntia.

Tarjoile riisin tai perunoiden kera.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.