Lihaisa paella

Lihaisa paella

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan Paistisuikale naturel
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 200 g chorizoa
  • ½ punainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 dl tuoreita tai pakasteherneitä
  • 1 sipuli silputtuna
  • 6 dl riisiä
  • 1 l kanalientä
  • Ripaus sahramia
  • Ripaus kurkumaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Lihaisa paella

Esikypsennä kana- ja naudan paistisuikaleet ruskistamalla ensin kanat kunnolla kypsiksi ja naudan paistisuikaleet mediumiksi (mausta molemmat suolalla ja pippurilla) ja siirrä ne erilliseen astiaan odottamaan.

Kuumenna paellapannu keskilämmölle ja kaada pannulle reilusti oliiviöljyä. Lisää pilkottu chorizo, pilkotut paprikat, silputtu sipuli sekä valkosipuli, kunnes ne alkavat ruskistua. Tämän jälkeen kaada joukkoon riisi, loput mausteet sekä kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoittele välillä ja tarkkaile nesteen haihtumista. Kun neste kiehuu ja riisi alkaa imeä kanalientä, lisää joukkoon aiemmin ruskistamasi lihat sekä herneet.

Kääntele paellaa ajoittain, kunnes se on selvästi risottoa kuivempaa, mutta riisi ei pala kuivaksi asti. Kun riisi on pehmennyt pureskeltavaksi, paella on valmis tarjoiltavaksi.

Nosta koko paellapannu keskelle ruokapöytää ja laita tarjolle myös sitruunalohkoja, joista jokainen voi halutessaan puristaa raikasta sitruunamehua paellan joukkoon.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)