Lihapullat ruotsalaisittain - Rönkä - maussa on sen voima

Lihapullat ruotsalaisittain

Lihapullat ruotsalaisittain

Kauppalista

  • 800g Rönkän jauhelihaa
  • 1,5 dl Korppujauhoja
  • 2 dl Täysmaitoa tai kermaa
  • 1 Kananmuna
  • 1/2 tl Suolaa
  • 1/4 tl Musta- ja valkopippuria
  • 1/4 tl Grillimaustetta
  • Puolikas hienoksi silputtu sipuli
  • 2 rl Tuoretta hienoksi silputtua persiljaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen, mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua. Valkopippuri, grillimauste ja tuore persilja nostavat vanhan klassikon uudelle tasolle.

- Laita sekoituskulhoon ensin korppujauhot, maito (tai kerma) kananmuna ja mausteet. Anna korppujauhojen turvota ainakin 10 minuuttia.

- Lisää loput ainekset. Sekoita ja pyörittele sopiviksi palleroiksi.

- Paista 50/50 öljyssä ja voissa valurautapannulla.

- Nauti uusien perunoiden tai perunamuusin, puolukkahillon ja ruskean kastikkeen kanssa.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)