Mehukas poron sisäpaisti - Rönkä - maussa on sen voima

Mehukas poron sisäpaisti

Mehukas poron sisäpaisti

Kauppalista

  • 1 kpl Rönkä Poron sisäpaisti
  • 5 dl lihalientä
  • 2 rkl sipulijauhetta
  • 2-3 dl sieniä pilkottuna (suppilovahveroita, kantarelleja tai herkkusieniä)
  • 5 rkl sipulikeittojauhetta
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 dl kermaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Voita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Mehukas poron sisäpaisti

Kuivaa paisti talouspaperilla ja anna sen odottaa huoneenlämmössä n. puoli tuntia ennen kypsentämistä. Esilämmitä uuni 150°C asteeseen.

Pilko sienet sopiviksi paloiksi ja kuullota niitä valurautapadassa voissa keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää kerma, lihaliemi sekä mausteet ja kiehauta. Nosta paisti pataan ja lusikoi kastiketta myös paistin päälle. Laita pataan kansi päälle ja siirrä pata uuniin.

Kypsennä paistia uunissa 3-4 tuntia, kääntäen sitä n. tunnin välein. Jos kastike näyttää hupenevan liiaksi, lisää tilkka vettä.

Tarjoile paisti höyryävän kuumana aitojen lapin puikuloiden kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)