Munakoisoranskalaiset - Rönkä - maussa on sen voima

Munakoisoranskalaiset

Munakoisoranskalaiset

Kauppalista

  • 2-3 dl pankojauhoja
  • 1 dl raastettua parmesania
  • 1 kananmunan valkuainen
  • 1-2 munakoisoa
  • Suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Munakoisoranskalaiset

Lämmitä uuni 225°C asteeseen. Laita uunipellille leivinpaperi ja siirry valmistamaan munakoisoranskalaiset.

Laita pankojauhot ja parmesaani isoon, kestävään muovipussiin ja sekoita hyvin. Vatkaa munanvalkuainen vaahdoksi ja leikkaa munakoisosta 2 cm paksuja kiekkoja. Leikkaa kiekot 2 cm paksuiksi tikuiksi ja laita tikut kulhoon. Mausta suolalla ja kääntele, jotta kaikki tikut maustuvat.

Kasta yksi tikku kerrallaan valkuaisvaahtoon ja laita se sen jälkeen jauhopussiin. Tee sama kaikille tikuille nopealla tahdilla. Sulje pussin suu ja ravistele pussia niin, että jauhot tarttuvat munakoisoranskalaisiin tasaisesti.

Nostele ranskalaiset leivinpaperille ja ravistele samalla ylimääräiset jauhot pois. Levittele tasaisesti ja laita pelti uuniin.

Paista munakoisoranskalaisia n. 15 minuuttia, käännellen niitä aina 5 minuutin välein. Ranskalaiset ovat valmiita kun pinta on kauniin kullanruskea.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.