Mustikkakastike lihalle - Rönkä - maussa on sen voima

Mustikkakastike lihalle

Mustikkakastike lihalle

Kauppalista

  • 2-3 dl mustikoita
  • 1 dl lihalientä
  • 1 tl hunajaa
  • ½ tl sitruunamehua
  • Nokare voita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Mustikkakastike lihalle

Kypsennä lihat, kuten vaikkapa pihvit tai kokonainen file paistinpannulla. Nosta liha lepäämään sillä välin kun valmistat kastikkeen.

Laske lämpöä keskitasolle ja lisää pannulle voinokare. Laita joukkoon mustikat ja sekoittele, kunnes marjojen rakenne alkaa pehmentyä. Lisää sen jälkeen kuuma lihaliemi, hunaja sekä sitruunamehu ja kaavi pannun pohjalta juuri paistetun lihan maut talteen.

Keitä kasaan pari minuuttia ja tarjoile lihan kanssa välittömästi!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)