Omenainen nautacurry

Omenainen nautacurry

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan Paistisuikale naturel
  • 1½ rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 rkl öljyä
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl curryjauhetta
  • 3 kokonaista neilikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 dl lihalientä
  • 2 omenaa
  • 1 dl rusinoita
  • 2 perunaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Omenainen nautacurry

Sekoita jauhot, suola ja pippuri uudelleensuljettavassa muovipussissa. Lisää lihasuikaleet pussiin ja ravista, kunnes jauhot ja mausteet ovat tarttuneet lihasuikaleisiin tasaisesti.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista lihat huolellisesti. Nosta lihasuikaleet sivuun ja lisää tarvittaessa loraus öljyä pannulle.

Kuullota silputtu sipuli sekä murskattu valkosipulinkynsi pehmeiksi. Lisää pannulle lihaliemi, laakerinlehti, curryjauhe, neilikat, sekä sokeri ja kuumenna kuplivaksi. Siirrä lihasuikaleet takaisin pannulle ja sekoita, kunnes kastike alkaa paksuuntua. Peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä n. tunnin ajan.

Kuori ja pilko omenat sekä perunat. Lisää perunat, omenat sekä rusinat kastikkeeseen ja hauduta vielä n. 45 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsyneet. Poista lopuksi laakerinlehti ja neilikat ennen tarjoilua.

Tarjoile kuskusin tai basmatiriisin kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)