Poromiehen sienipata - Rönkä - maussa on sen voima

Poromiehen sienipata

Poromiehen sienipata

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Aito Poronkäristys
  • 1 sipuli
  • 2 dl kantarelleja
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl rosmariinia
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 1 prk smetanaa
  • 1-2 dl lihalientä
  • Voita paistamiseen
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Poromiehen sienipata

Ruskista käristysliha voissa. Ruskistamisen loppuvaiheessa pienennä lämpöä keskilämmölle ja lisää karkeasti rouhittu sipuli ja kantarellit. Kuullota, kunnes sipuli ja sienet pehmenevät.

Lisää seuraavaksi mausteet ja sekoita hyvin. Kaada sekaan smetana ja lihalientä, kunnes ainekset peittyvät. Hauduta kannen alla n. tunnin ajan, kunnes liha on upean mureaa.

Tarjoile keitettyjen puikulaperunoiden tai perunamuusin kanssa!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)