Puolukkakastike - Rönkä - maussa on sen voima

Puolukkakastike

Puolukkakastike

Kauppalista

  • 5 dl puolukoita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • ½ tl viismaustetta
  • 1 kanelitanko
  • 1 tuore rosmariininoksa
  • Suolaa
  • Vettä tarvittaessa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Puolukkakastike

Mittaa kaikki ainekset kasariin vettä lukuunottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Anna porista hiljalleen 20-30 minuuttia.

Lisää vettä tarvittaessa, jos kastike näyttää liian paksulta. Sen kuuluu olla paksun valuvaa, mutta ei hillomaista. Noin puolen tunnin keittelyn jälkeen, anna kastikkeen jäähtyä ja poista kanelitanko sekä rosmariininoksa ja tarjoile liharuokien kanssa.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)