Quesadillat - Rönkä - maussa on sen voima

Quesadillat

Quesadillat

Kauppalista

  • 400 g Rönkä nautajauheliha 10%
  • Rypsiöljyä
  • Tacomausteseos
  • 3 kevätsipulia ohuina siivuina
  • 1 tlk kidneypapuja
  • 2 pientä avokadoa
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tlk salsaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 8 vehnätortillaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Quesadillat

Kuumenna paistinpannu hieman keskilämpöä kuumemmaksi. Ruskista jauheliha öljyssä ja sekoita joukkoon puolet salsasta, tacomausteseos, sipulit sekä pavut. Siirrä seos kulhoon tai lautaselle odottamaan ja pyyhkäise mausteet pannulta vaikka talouspaperilla.

Poista avokadoista kivet ja kaavit sisus kulhoon. Painele avokadot haarukalla tasaiseksi tahnaksi ja lisää sitruunamehu.

Laske paistinpannun lämpötila keskilämmölle. Laita pannulle tortillalevy, sen päälle jauhelihaseosta, avokadotahnaa sekä hieman juustoraastetta, ja lopuksi päälle toinen tortillalevy. Kuumenna quesadillaa parin minuutin ajan painamalla sitä kevyesti lastalla. Käännä quesadilla lautasta apuna käyttäen: laita lautanen ylösalaisin pannun päälle, pyöräytä quesadilla lautaselle ja liu'uta se takaisin pannulle paistamaton puoli alaspäin.

Toista sama lopuille tortillalevyille.

Tarjoile lopun salsakastikkeen, avokadotahnan sekä creme fraichen kanssa!

Kokeile myös herkullisia Käristysquesadilloja!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)