Quesadillat

Quesadillat

Quesadillat

Kauppalista

  • 400 g Rönkä nautajauheliha 10%
  • Rypsiöljyä
  • Tacomausteseos
  • 3 kevätsipulia ohuina siivuina
  • 1 tlk kidneypapuja
  • 2 pientä avokadoa
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tlk salsaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 8 vehnätortillaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Quesadillat

Kuumenna paistinpannu hieman keskilämpöä kuumemmaksi. Ruskista jauheliha öljyssä ja sekoita joukkoon puolet salsasta, tacomausteseos, sipulit sekä pavut. Siirrä seos kulhoon tai lautaselle odottamaan ja pyyhkäise mausteet pannulta vaikka talouspaperilla.

Poista avokadoista kivet ja kaavit sisus kulhoon. Painele avokadot haarukalla tasaiseksi tahnaksi ja lisää sitruunamehu.

Laske paistinpannun lämpötila keskilämmölle. Laita pannulle tortillalevy, sen päälle jauhelihaseosta sekä hieman juustoraastetta ja lopuksi päälle toinen tortillalevy. Kuumenna quesadillaa parin minuutin ajan painamalla sitä kevyesti lastalla. Käännä quesadilla lautasta apuna käyttäen: laita lautanen ylösalaisin pannun päälle, pyöräytä quesadilla lautaselle ja liu'uta se takaisin pannulle paistamaton puoli alaspäin.

Toista sama lopuille tortillalevyille.

Tarjoile lopun salsakastikkeen, avokadotahnan sekä creme fraichen kanssa!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.