Salsa verde - Rönkä - maussa on sen voima

Salsa verde

Salsa verde

Kauppalista

  • 1 ruukku persiljaa
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 ruukku minttua
  • 1½ dl kapriksia valutettuna
  • 2-3 anjovisfilettä pilkottuna
  • 1 valkosipulinkynsi pilkottuna
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl sokeria
  • ½ dl oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Salsa verde

Laita tehosekoittimeen persilja, basilika, minttu, kaprikset, anjovisfileet, valkosipuli, sinappi sekä sokeri ja laita tehosekoitin pienimmälle teholle. Sekoita, kunnes aineksista muodostuu tahnaa ja valuta koneen käydessä oliiviöljy ohuena nauhana yrttien joukkoon. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Laita tiiviiseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. Salsa verde säilyy herkullisena parista päivästä jopa viikkoon!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)