San­gui­naccio Dolce

San­gui­naccio Dolce

Kauppalista

  • 5 dl Rönkä Naudan verta
  • 5 dl täysmaitoa
  • 250 g tummaa suklaata
  • 250 g sokeria
  • ½ tl vaniljasokeria
  • Ripaus kanelia
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

San­gui­naccio Dolce

Kaada maito ja veri kasariin ja lämmitä hiljalleen matalalla lämmöllä, koko ajan sekoittaen. Kun seos alkaa lämmetä, lisää sokeri ja sekoita, kunnes se on sulanut. Lisää vielä paloiteltu suklaa ja jatka sekoittamista, kunnes seos tummuu ja paksuuntuu selvästi. Älä anna seoksen kiehua! Lisää lopuksi mausteet ja sekoita vielä hetki.

Voit tarjoilla sanguinaccio dolcen lämpimänä, paksuna kastikkeena keksien kera, tai antaa sen jäähtyä kulhossa, jolloin se jähmettyy vanukkaaksi. Tällä jälkiruoalla yllätät vieraasi varmasti ja muutat luutuneimmatkin käsitykset veriruoista!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.