Tähteä viidestä
(0 arviota)
Esilämmitä uuni 175°C asteeseen.
Ruskista paistikuutiot valurautapadassa voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja kuutioi perunat, kurpitsa sekä sipuli. Nosta lihakuutiot sivuun ja kuullota padassa kurpitsa- ja perunakuutioita sekä karkeasti silputtua sipulia n. 15 minuutin ajan. Lisää mausteet ja sekoita, kuullota vielä parin minuutin ajan.
Lisää joukkoon ruskistetut paistikuutiot ja vehnäjauhot, sekoittele kunnes jauhot tarttuvat lihoihin ja kasviksiin. Lisää pataan seuraavaksi lihaliemi sekä tomaatit, sekoita hyvin. Lisää vettä tarvittaessa niin, että kaikki ainekset peittyvät.
Siirrä pata uuniin ja kypsennä 2-3 tunnin ajan. Tarjoile tuoreen leivän sekä ranskankermanokareen kera!