Savuporo-kanapeet - Rönkä - maussa on sen voima

Savuporo-kanapeet

Savuporo-kanapeet

Kauppalista

  • 1 pkt ruisvuokaleipää
  • Oliiviöljyä
  • 100 g Rönkä poron kylmäsavupaistisiivuja
  • 1 makea suippopaprika
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 tl dijon-sinappia
  • Nippu tuoretta persiljaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Savuporo-kanapeet

Sekoita keskenään majoneesi, sinappi ja raastettu piparjuuri. Laita yöksi jääkaappiin tekeytymään.

Lämmitä uuni 175°C asteeseen. Leikkaa vuokaleivästä n. 3x3 cm kokoisia neliöitä ilman leivän reunoja, tai käytä sopivan kokoista muottia saadaksesi n. 3 cm halkaisijaltaan olevia pyöreitä suupaloja. Asettele leipäpalat uunipellille ja voitele ne oliiviöljyllä. Paahda leipäpaloja uunissa n. 8 minuuttia ja nosta ne sen jälkeen jäähtymään.

Pyyhkäise jokaiselle leipäsiivulle n. teelusikallinen piparjuurimajoneesia. Leikkaa kylmäsavusiivut keskeltä halki ja rullaa siivut löyhiksi, leipäpalalle sopiviksi rulliksi. Asettele rullat majoneesin päälle.

Leikkaa suippopaprikasta ohuita renkaita ja asettele ne kylmäsavusiivujen päälle. Laita lopuksi koristeeksi persiljatupsu. Valmis!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)