Siiderihaudutettu naudan paisti - Rönkä - maussa on sen voima

Siiderihaudutettu naudan paisti

Siiderihaudutettu naudan paisti

Kauppalista

  • 1 Rönkä Naudan pyöröpaisti (tai Rönkä Naudan paahtopaisti) n. 2-2,5 kg

  • 2½ dl kuivaa omenasiideriä

  • 3 rkl tomaattipyrettä

  • 2 rkl vehnäjauhoja

  • 2 rkl Worcestershire-kastiketta

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • 2 palsternakkaa

  • 2 bataattia

  • 1 sipuli

  • 4 valkosipulinkynttä

  • 2 rosmariininoksaa

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Siiderihaudutettu naudan paisti

Kuivaa paistin pinta ja hiero siihen suolaa sekä mustapippuria. Jätä liha lepäämään hetkeksi ja valmista liemi sekä esilämmitä uuni 175°C asteeseen.

Kuumenna valurautapata liedellä korkealle keskilämmölle ja kaada pataan omenasiideri. Kun siideri alkaa poreilla, lisää joukkoon vehnäjauhot, tomaattipyre sekä Worcestershire-kastike ja sekoita vispilällä kunnes seos on tasaista. Lisää joukkoon pilkotut kasvikset ja kääntele ne liemen joukkoon.

Nosta paisti kasvisten keskelle siten, että siirtelet kasviksia padan keskeltä sivuille, jotta paisti on mahdollisimman syvällä padassa.

Kypsennä paistia vähintään 3, enintään 5 tuntia.

Kun paisti on kypsää ja mureaa, nosta se leikkuulaudalle lepäämään n. 10 minuutiksi ennen leikkaamista. Tarjoile liemen ja vihannesten kera.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)