Suolaiset tähtitortut - Rönkä - maussa on sen voima

Suolaiset tähtitortut

Suolaiset tähtitortut

Kauppalista

  • Voitaikinalevyjä

Täyte:

  • 150 g Rönkän kylmäsavupororouhetta
  • 2 dl smetanaa
  • Ruoho- tai kevätsipulia hienonnettuna
  • Voiteluun kananmunaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Suolaiset tähtitortut

Sekoita täyteainekset kulhossa sekaisin.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä.

Leikkaa neliöiden kulmiin viillot keskustaa kohti.

Laita haluamasi määrä täytettä keskelle neliötä.

Taita joka toinen siivu keskustaa kohti ja nipistä kiinni.

Voitele torttu kevyesti munalla.

Paista torttuja 225°C asteisessa uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes tortut näyttävät herkullisen kullankeltaisilta. 

Kokeile myös muita suolaisia täytteitä!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.