Tomaattinen punaviinihärkä - Rönkä - maussa on sen voima

Tomaattinen punaviinihärkä

Tomaattinen punaviinihärkä

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Punaviinihärkä
  • 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 3 dl lihalientä
  • ½ tl rosmariinia
  • 2 laakerinlehteä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Rypsiöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Tomaattinen punaviinihärkä

Ruskista huoneenlämpöiset lihat valurautapadassa. Lisää joukkoon tomaattipyre, mausteet, aurinkokuivatut tomaatit sekä lihaliemi.

Hauduta 150°C asteisessa uunissa noin 50-60 minuuttia, lisää tarvittaessa vettä. Kypsymisen loppuvaiheessa lisää joukkoon vielä kirsikkatomaatit. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Maistuu parhaimmalta riisin tai pastan sekä tuoreen leivän kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.