To­maat­ti­nen pu­na­vii­ni­här­kä

To­maat­ti­nen pu­na­vii­ni­här­kä

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Punaviinihärkä
  • 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 3 dl lihalientä
  • ½ tl rosmariinia
  • 2 laakerinlehteä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Rypsiöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

To­maat­ti­nen pu­na­vii­ni­här­kä

Ruskista huoneenlämpöiset lihat valurautapadassa. Lisää joukkoon tomaattipyre, mausteet, aurinkokuivatut tomaatit sekä lihaliemi.

Hauduta 150°C asteisessa uunissa noin 50-60 minuuttia, lisää tarvittaessa vettä. Kypsymisen loppuvaiheessa lisää joukkoon vielä kirsikkatomaatit. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Maistuu parhaimmalta riisin tai pastan sekä tuoreen leivän kera!

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.