Valkosipulinen nautawok - Rönkä - maussa on sen voima

Valkosipulinen nautawok

Valkosipulinen nautawok

Kauppalista

  • 700 g Rönkä Naudan valkosipulisuikale
  • 200 g herneenpalkoja
  • 2 porkkanaa suikaleina
  • Nippu kevätsipulia
  • 1-2 dl lihalientä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl murskattua valkosipulia
  • 1 rkl seesaminsiemenöljyä
  • 2 tl inkivääriä raastettuna
  • 2 tl maissitärkkelystä
  • 1 tl punapippuria murskattuna
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 tl viismaustetta
  • 300 g nuudeleita keitettynä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Valkosipulinen nautawok

Suikaloi kaikki kasvikset valmiiksi ja leikkaa herneenpalot kahtia. Esikeitä myös nuudelit. Kuumenna muurikka tai wokkipannu kuumaksi avotulella, lisää rypsiöljy ja seesaminsiemenöljy.

Kypsennä nautasuikaleet nopeasti kuumassa muurikassa, lisää kasvikset sekä mausteet ja kypsennä hetki, jotta ne hieman pehmenevät mutta purutuntumaa jää. Lisää soijakastike, hunaja sekä lihaliemi. Lisää viimeiseksi maissitärkkelys ja sekoita jatkuvasti, jotta wokki hieman paksuuntuu. Lisää ihan lopuksi nuudelit, kääntele sekaisin ja tarjoile heti kuumana. Sirottele pinnalle seesaminsiemeniä ja nauti auringonpaisteessa!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)