Vuohenjuustokurpitsat - Rönkä - maussa on sen voima

Vuohenjuustokurpitsat

Vuohenjuustokurpitsat

Kauppalista

  • 2 myskikurpitsaa
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 50 g paahdettuja kurpitsansiemeniä

Yrttiöljy

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 10 timjaminoksaa (vain lehdet)
  • 3 rosmariininoksaa (vain lehdet)
  • Kourallinen tuoretta salviaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Vuohenjuustokurpitsat

Esilämmitä uuni 200°C asteeseen. Puolita kurpitsat ja tee hedelmälihaan viillot pohjaan asti, mutta varo viiltämästä kuoreen reikiä. Laita kurpitsanpuolikkaat uunipellille leikkuupinta ylöspäin.

Laita kaikki yrttiöljyn ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Hiero yrttiöljy kurpitsanpuolikkaille ja paahda kurpitsoita n. tunnin ajan, tai kunnes ne ovat pehmenneet kunnolla.

Ota kurpitsat uunista, ripottele pinnalle murennettu vuohenjuusto sekä paahdetut kurpitsansiemenet.

Tarjoile naudan paistin kanssa!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)